Despre importanta inlocuirii dintilor lipsa

Scopul principal al cabinetului stomatologic CNC DENTAL CARE este de a oferi tuturor pacientilor tratamente sigure, fara compromisuri si garantate, putand beneficia in acest fel de un zambet sanatos si frumos pentru o lunga perioada de timp .

Trebuie stiut faptul ca peste 70% din populatia adulta prezinta un dinte lipsa sau poate chiar mai multi. Insa, problema cea mai mare este reprezentata de faptul ca doar o mica parte dintre adulti se indreapta catre cabinetele stomatologice pentru inlocuirea acestora de catre medicul stomatolog.
CNC DENTAL CARE va prezinta in continuare cauzele care pot duce la pierderea dintilor si anume: cariile avansate si paradontoza.

O cauza foarte des intalnita la pacientii care necesita un tratament dentar este neglijenta. Este vorba despre pacientii care vin la cabinetul stomatologic cu un dinte cariat, incep un tratament si din momentul in care durerea dispare, ei renunta si apoi revin la medicul stomatolog si cu alti dinti compromisi.
CNC DENTAL CARE este un cabinet stomatologic din Craiova care indeamna toti pacientii sa vina la controale stomatologice periodice si mai ales atunci cand apare o problema dentara serioasa.

implant-dentarTrebuie stiut faptul ca in urma pierderii dintilor sau a extractiilor dentare, se vor forma in cavitatea bucala mai multe spatii, determinate de lipsa dintilor, acestea purtand denumirea de spatii edentate. Aceste spatii vor produce in jurul lor modificari care vor avea un efect nebenefic asupra sanatatii bucale, datorita lucrarilor dentare care nu sunt restaurate la timp.

In momentul in care s-a realizat o extractie dentara se produc anumite modificari si anume: dintii antagonisti care sunt notati cu a vor migra spre locul unde s-a produs extractia pana in mometul in care dintele atinge gingia opusa; dinti vecini care sunt notati cu v pot sa migreze cu tot corpul sau pot sa se incline spre spatiul edentat.

In concluzie, aceste modificari pot sa determine afectarea grava in ceea ce priveste functiile aparatului dentar si anume: functia masticatorie, functia fonatorie si functia estetica. Este foarte important ca atunci cand aveti o extractie dentara sa va restaurati cat de repede se poate lipsa dintelui sau a dintilor.
Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste restaurarea dintilor sau pentru a face o programare la cabinetul CNC DENTAL CARE, va recomandam sa accesati cu mare incredere pagina web www.cncdentalcare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *